Sol Fert – Ingrasamant pentru fertilizare suplimentara

Sol Fert este un fertilizant ingrasamant ideal pentru fertilizarea suplimentara cu azot, fosfor, potasiu si microelemente pentru fertilizarea solului cat si pentru aplicarea foliara a plantelor.

 

 

 

Fabricat din: CO(NH2)2 (7-11%); NH4NO3 (11-15%); H3PO4 (7-10%); K2CO3 (5-8%); H20 (40-60%) + ME

Compoziţie: Azot total (N) = 140g/I ( amidic = 70; amoniacal=35; nitric=35g/l ); P205=110g/1; K20=75g/I + ME Mg=0,2g/I; Bor=0,3g/I; s=0,3g/I

*Azot total (N) : 140 g/I din care: amidic = 70, amoniacal = 35, nitric = 35.

 

Prin continutul echilibrat dintre NPK si ME se stimuleaza cresterea sistemului foliar si radicular. Este un ingrasamant complex, se poate aplica atat prin fertigatie cat si prin stropire foliara. Ofera accesibilitatea elementelor nutritive in planta in perioada stadiilor critice de crestere si permite corectarea rapida a carentelor nutritionale.

Este compatibil cu majoritatea pesticidelor dar eventual este indicat a se face un test de compatibilitate fizico-chimica inainte de aplicare. Prezenta microelementelor esentiale sub forma chelatata asigura o eficienta foarte buna chiar si in conditiile folosirii unei ape dure. Ingrasamantul se aplica in functie de productia pe care vrem s-o obtinem, conditiile climaterice si componenta solului.

Dozele se calculeaza si in functie de productia prognozata, conditiile de mediu si componenta solului in elementele nutritive. Este un ingrasamant chimic complex care raspunde normelor exigente moderne in ceea ce priveste nutritia minerala a plantelor prin fertigatie sau stropiri foliare.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Select your currency
GBP Liră sterlină
Foliar Chem