Despre Noi

FOLIAR CHEM este o societate cu capital privat romanesc, porumb fertilizat ce ofera produse si servicii in domeniul agricol, consiliere si consultanta tehnica, inclusiv servicii de logistica si asistenta in distributia si utilizarea ingrasamintelor lichide fabricate sub brandurile proprii: NUTRIFERT, SOLFERT si BAS MIXT

Cu o experienta de peste 15 ani pe piata input-urilor, cu un proces inovativ de productie si o echipa calificata, garantam cea mai buna calitate la preturi competitive.

 

Scopul nostru este sprijinirea agriculturii moderne si sustinerea clientilor, venind in intampinarea acestora cu metode, solutii si servicii de o calitate superioara, pentru eficientizarea afacerii acestora. Pornind de la ideea ca produsele chimice duc la performante sistematice in agricultura, societatea FOLIAR CHEM desfasoara o activitate perseverenta, adaptata continuu la nevoile partenerilor nostri.

Targetul pe care Foliar Chem urmareste a-l indeplini este satisfactia clientilor din intreaga lume prin reducerea costurilor si cresterea profitului acestora.

Pana in prezent inregistram o evolutie pozitiva atat datorita calitatii produsului fabricat si comercializat, cat si al programelor de marketing.

Activitatea de baza a societatii este producerea de ingrasaminte foliare lichide. Din paleta de produse amintim: ingrasaminte lichide cu aplicare la nivelul solului (gama SOLFERT), ingrasaminte lichide cu aplicare foliara (gama NUTRIFERT) si complexul BAS MIXT.

Acesta este un produs care se adapteaza in functie de cerintele fiecarei culturi, conditiile de clima si calitatea solului, precum si de celelalte carente identificate in zona culturii.

Pentru horticultori, alegerea produselor noastre are avantajul achizitionarii unor produse speciale pentru fiecare tip de cultura, de la culturi autohtone (mar, par, cais, visin etc.) pana la culturi exotice specifice tarilor cu clima tropicala (arbori ornamentali, citrice etc.).

In intampinarea legumicultorilor venim cu solutii performante pentru satisfacerea nevoilor acestora, la preturi fara concurenta.

De asemenea ne adresam si gradinaritului ”hobby”, unde va punem la dispozitie  produse pentru fertilizarea gazonului si florilor.

 

Mai multe detalii le gasiti pe pagina website-ului nostru: www.foliarchem.ro.

Nu ezitati sa ne contactati si telefonic in orice problema, fie in domeniul  FOLIARELOR LICHIDE, AL TRANSPORTULUI, DEPOZITARII, PRESTARILOR AGRICOLE SI PRODUCTIEI DE SAMANTA. Va vom veni in intampinare in cel mai scurt timp posibil cu cea mai eficienta solutie pentru ca multumirea sa fie reciproca.

 

Testimoniale

 

„O echipa extraordinara ce m-a ajutat sa imi duc proiectele la final, a oferit consultanta pe parcursul derularii pana la recolta!”
Marius T
Select your currency
GBP Liră sterlină
Foliar Chem